POSTANITE POJEM ODLIČNOSTI IN USPEŠNOSTI V POSLOVNEM SVETU!

"Uspeh ni ključ do sreče. Sreča je ključ do uspeha. Če imate radi svoje delo, boste uspešni." (Albert Schweitzer)

"Najpomembnejši ključ v življenju je to, da prepoznamo, da si vse miselne omejitve postavimo sami. Zavedanje tega je največji dosežek." (W. Mitchell)

"Vse, kar lahko razum ustvari in v kar verjame, lahko tudi doseže." (Napoleon Hill)

"Skrivnost uspeha vsakega uspešnega človeka je, da je razvil drugačne navade od tistih, ki so neuspešni." (A. Jackson King)

V SODELOVANJU Z INFINITA SVETOVANJE D.O.O. POSTANITE NEPREMAGLJIVI!

 

Ste tudi Vi med tistimi, ki strmite k izboljšanju kakovosti življenje in se odločate za samostojno podjetniško pot ali pa ste že podjetnik pa bi radi izboljšali poslovanje podjetja in dvignili prepoznavnost in prodajo podjetja? Če je odgovor pritrdilen potem ste se obrnili na pravi naslov. Z našimi mnogoletnimi izkušnjami Vam bomo svetovali in pomagali, da premagate konkurenco in postanete zmagovalci!

Ponujamo Vam izredno priložnost, za zgolj 100€ Vam izdelamo spletno stran ali spletno trgovino, optimizacijo spletne strani ter marketing in strategije prodaje. Torej v kolikor ne želite tvegati in odpirati svojega podjetja ter plačevati velikih zneskov izdelave spletne strani in ostalih dragih storitev, Vam nudimo mi nakup našega podjetniškega koncepta za zgolj 100€. V pogodbi se dogovorimo kolikšen del dobička nam pripada ter koliko časa. Ponudba velja tudi za obstoječe podjetnike, ki se ne želijo že na začetku spopadati z velikim stroški tovrstnih storitev, ki pa so vsekakor nujne za obstoj in rast podjetja. Ko boste pripravljeni in resnično odločni uspeti nas kontaktirajte na tel: 040 477 266.

KONCEPT PODJETNIŠKE RASTI

Naše podjetje se ukvarja z najrazličnejšimi storitvami in svetovanji, ki Vam bodo pripomogla k hitrejšemu in uspešnejšemu zagonu/rasti Vašega podjetja in sicer:

 

       • Svetovanje pri izbiri imena podjetja.
       • Izdelava in oblikovanje logotipa in vizitke podjetja.
       • Izdelava in  oblikovanje spletne strani ali spletne trgovine.
       • Izdelava in oblikovanje Facebook strani.
       • Pisanje privlačnega besedila po ključnih besedah, zaradi boljše optimizacije in višje uvrstitve Vaše spletne strani v iskalnikih.
       • Izdelava letakov, promocijskih plakatov, revij.
       • Izdelava e-mailinga.
       • Svetovanje in pospeševanje prodaje s prodajnimi strategijami in post-prodajnimi aktivnostmi.
       • Pomoč pri boljši organiziranosti in poslovni učinkovitosti ipd.


Za več informacij smo dosegljivi preko telefona: 040 477 266 ali pa nam pošljite povpraševanje na: storitve.info@gmail.com.
Osebno svetovanje poteka vsak dan med 12:00 – 18:00 uro, oziroma po dogovoru.